Casa Albayzin

Welkom bij Casa Albayzin

Calle Albaicin, de straat

Casa Albayzin

We heten je van harte welkom bij Casa Albayzin. Wij, dat zijn Inez en Carl, en we zijn in 2002 van Nederland naar Spanje verhuisd, na in 2000 een jaar per fiets door dit land te zijn getrokken. Wij zijn nog steeds onder de indruk van al het moois dat Spanje, en met name ook de regio rond Granada, te bieden heeft. En dat laten we je graag zelf ontdekken vanuit deze Casa.

Waarom Casa Albayzin?

We willen graag kort weergeven waarom wij denken dat Casa Albayzin een uitstekende plek is voor je vakantie

Gunstige ligging
Otura ligt perfect voor een veelzijdige vakantie. Het dorp kent nog de traditionele sfeer van Andalucia. De ligging aan de voet van Sierra Nevada maakt de omgeving tegelijkertijd een ideale plek voor wandelaars en fietsers. Daarnaast ben je binnen 5 minuten bij de snelweg zodat je alle kanten in kunt. Geen kronkelende bergwegetjes om ergens te komen! Een bezoek aan Granada, de Costa Tropical of de Badlands van Guadix, het kan allemaal.

Duidelijke prijzen
De prijs die berekend wordt op het boekingsformulier is meteen ook de totaalprijs. Geen bijkomende schoonmaak, geen energie, gewoon een vaste prijs.

Wij wonen en werken zelf hier.
Dus we kennen de omgeving, weten wat er te doen is, hoe dingen geregeld zijn etc. We kunnen je dus over veel dingen informatie en tips geven waar je wellicht wat aan hebt.

Officieel geregistreerd
Uiteraard is Casa Albayzin officieel geregistreerd in het Registro de Turismo de Andalucia met nummer RTA: VTAR/GR/01257. Dit betekent dat wij legaal opereren volgens de normen van het Departement van Toerisme van Andalusië.